Ciklus predavanja „Java danas - Moderne veb tehnologije“Poštovani studenti Matematičkog fakulteta, želeli bi da vam predstavimo serijal predavanja pod imenom „Java danas - Moderne veb tehnologije“, koji će za vas održati predstavnici JavaSvet organizacije.Ciklus predavanja bavi se aktuelnim Java tehnologijama i razvojem enterprise veb aplikacija. Tri predavanja imaju za cilj da približe slušaocima moderna Java rešenja i uvedu ih u svet razvoja veb aplikacija:java.png
  1. Mačka, džak i šoljica kafe (14. maj, petak, 706/IV, 19:15 h) - Osvrt na OO principe, višeslojna web aplikacija, JSP/servleti i Tomcat, prezentacioni sloj.
  2. Proleće iz kontejnera (19. maj, sreda, 821/V, 19:15 h) - Servisni sloj, Enterprise Java Beans (EJB), Lightweight, Spring, Test Driven Development.
  3. Zimski san i ostalo (21. maj, petak, 706/IV, 19:15 h) - Perzistencija i JDBC, ORM alati, Hibernate, Aspekti (AOP), build sistemi.Predavanja su prilagođena slušaocima i otvorena su za sva pitanja, komentare i aktivno učestvovanje. Svako predavanje prati primer koji korak po korak uvodi tehnologije i teme izložene na predavanju. Na kraju svakog predavanja sledi kratak zabavni Java kviz!Nadamo se da ćete nam se pridružiti na predavanjima "Java danas - Moderne web tehnologije" i da ćete saznati nešto novo i zanimljivo! Molimo zainteresovane da se prijave na mail info@javasvet.rs radi kvalitetnije organizacije.PDF dokument preuzmite sa http://dodaj.rs/f/3t/rr/3ANjcPpa/predavanja-javadanas-mod.pdf. Nikako mi nije jasno zašto je PDF u izvornoj najavi zaštićen lozinkom.