Za one koji uspevaju da redovno prate ovo moje blogče, sigurno znaju da od aprila meseca idem na pripreme za upis na Matematički fakultet u Beogradu gde planiram da upišem takozvani “R” smer, odnosno računarstvo i informatiku.

Takođe, oni koji redovno prate moje blogče mogu znati i to da sam bio na republičkom takmičenju iz informatike, ali ne mogu znati da sam tamo u B kategoriji osvojio treću nagradu (iz prostog razloga što do nedavno ni ja to nisam znao, tj. saznao sam tek na saveznom takmičenju, a onda je sledilo jurenje i iščekivanje diplome i tako dalje…)

E sada, kada se doda to da su kandidati koji imaju prvu, drugu ili, ovo mi je najvažnije, treću nagradu na rep. takmičenju iz računarstva ili matematiku oslobođeni prijemnog dolazimo do zaključka da…

Studentski život počinje

šta god to značilo… Na listi prijavljenih kandidata za upis na MATF svi koji mi ne veruju mogu pročitati moje ime ;), tako da mi od procedure preostaje još upis kada ću i zvanično dobiti indeks.

Kako sam ja jelte iz provincije, to će mi boravak u BGD-u biti velika promena, ujključujući sve lepe i manje lepe elemente toga. Videćemo kako će to ići, naravno daću sve od sebe.

Takođe bih “zloupotrebio” ovaj prostor da poželim sreću svim mojim drugarima u polaganju prijemnih ispita (29., 30. jun i 1. jul) uz iskrenu nadu da će upisati baš ono što žele… Srećno!